Vad är microneedling bra för?

microneedling

Har ni hört talas om microneedling? Microneedling eller dermapen, är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att förbättra hudstrukturen och kollagenproduktionen, för att släta ut, behandla akneärr och pigmenteringar. Man kan säga att det är en form av skönhetsbehandling. En annan variant är plasma pen. Jag har inte testat vare sig plasma pen eller det andra. Men jag har funderat lite på det. Det eftersom att jag har en del gamla akneärr jag vill bli av med. Har en kompis som testade detta, då för pigmenteringar. Det blev jättebra efter ett par omgångar. Har förresten sett att man på nätet kan gå utbildningar inom dessa injektionsbehandlingar. Kanske man ska göra det, med en vän, så kan man behandla varandra sen.

Viktigt att känna sig fin

Om man tycker att man har en ful hud och vill göra något åt det. Då är det bra att testa microneedling tror jag. Jag läste att behandlingen kan ge en uppstramad och föryngrad hud med fantastiskt lyster. Sedan är det öven en bra metod för att behandla fina linjer, rynkor, pigmenteringar, stora porer, ärr och bristningar. Så det passar i stort sett alla som har något litet de vill bli av med. Ofta är det ju i ansiktet dessa saker finns. Svårt att dölja på bra sätt. Då är det skönt att veta att det finns behandlingar man kan använda sig av så att man blir av med dem helt och hållet. 

23 May 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.