Funderar på att köpa mig en elcykel

Jag har väl inte tidigare direkt varit en person som gillat att cykla. Eller ja, kanske när jag var liten. För då var det ju så att var man än skulle, så fick man ta cykeln, om det nu inte var superlångt, då kunde mamma eller pappa köra. Men annars var det cykeln man var så att säga hänvisad till att använda. När jag blev äldre sedan, och tog eget körkort, ja då var det ju bilen man använde mest. Men nu, i sommar, så har jag fått testa på en elcykel. Det är en kompis, som har två, som ville ha med mig ut. Och jag får lov att säga att det är nog den bästa cykel jag testat. Är man lite trött på att trampa eller behöver extra skjuts i en uppförsbacke, så är det så enkelt. 

Skaffa mig en egen

Jag funderar starkt på att köpa mig en egen elcykel nu. Grejen är ju att mitt jobb, det ligger inte så långt bort och att ta bilen varje dag, det känns egentligen rätt onödigt. Med cykel kan det nog gå snabbare. Bilen måste jag ju ta runt, medan jag med cykeln kan gena och ta en annan väg. Kan ju i alla fall cykla i flera månader till, innan vintern med snö och halka slår till. Så det kan ju vara värt att köpa en nu och använda fram till dess. Det är ju bra för både plånboken och miljön. 

15 Aug 2021

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.