Viktigt att vårda både händer och fötter

Något som vi alla använder varje dag, det är våra händer och det är våra fötter. Det kan vara bra att vårda dem på bästa sätt samt ge dem lite extra kärlek ibland. När det gäller dina händer, så kan det vara bra att satsa på en bra handkräm. Det för att få mjukare händer. Du bör använda din handkräm varje gång efter du tvättat dina händer.  Det kan vara smart att välja en handkräm som är återfuktande samt att det inte är fel om den innehåller lugnande och skyddande ämnen så som petrolatum, glycerin, aloe, allantoin och silikoner.

Om du vill ge dina händer en riktig handvårdskur, så kan du se till att massera in ett tjockt lager med handkräm på dina händer. Ta sedan på ett par handskar i bomull och låt det verka över natten.

Ta hand om dina fötter med

Det är även viktigt att du tar väl hand om dina fötter. De är ju de som tar oss dit vi vill gå. Bland annat är det bra att alltid ha på dig ett par bekväma och fotriktiga skor. Sedan kan det vara bra att då och då göra ett fotbad, då du även kan passa på att fila bort förhårdnader samt att du efteråt smörjer in dina fötter med en bra fotkräm. 

Idag finns det många bra produkter för både händer och fötter, som vårdar dem på bra sätt. Sedan kan du även satsa på att måla både fingrarnas naglar och dina tånaglar i en glad färg. 

7 Oct 2022

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.