Inreda med lampor på snyggt sätt

Något många gör misstaget med, i sina hem, det är att ha alldeles för få ljuspunkter i eett rum. Om du har behov av mer lampor, men har för få kontakter, installera då nya med hjälp av en elektriker i Solna. De allra flesta rum behöver ha runt 5-7 ljuskällor. I alla sorters rum så behövs det tre olika sorters belysning. Det är allmänbelysning, ofta det vi har i taken i form av taklampor. Sedan puntkbelysning eller stämningsljus. Alltså belysning som gör det mysigt. Samt att det även bör finnas riktad belysning, som är dåå arbetsljus eller läsljus. 

Inred dina rum med rätt sorts lampor

Olika rum har olika behov av belysning, lampor och ljus. I ett sovrum ska det gå att koppla av, men även tända upp för att kunna städa eller bädda sängen. En bra taklampa är inte fel, gärna med en dimmer, samt bra lampor vid sängen för att kunna läsa. Ha även stämningsljus i fönstret.

I hallen är det bra med stark takbelysning för då du ska ta på och av ytterkläder. Övrig tid är det inte fel med punktbelysning så att det blir en mysig belysning. 

Köket, där behövs bra belysning för att kunna laga mat, men även ha bra lampor som ger stämningsljus. 

Vardagsrummer är rummet där du kan ha alla tre olika sorters ljuskällor och gärna många av dem, eftersom man i detta rum gör många olika saker. 

 

23 Oct 2021

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.