Sugen på att boka mig en skidresa

När jag var yngre, så åkte jag typ till fjällen varje år. Först med familjen, sedan med kompisgänget. Men nu var det bra länge sedan jag var på skidsemester. Hade vart nice att boka en skidresa och åka iväg i december. Nu vet jag inte om mina vänner kan, det är bara något jag har funderat på själv. Men kanske ska ta och fråga dem om de är sugna på att hänga med. Är ju rätt skoj på de olika skidanläggningarna som finns i Sverige. Bäst kolla snödjup på de olika ställena först, så att det är lagom mycket snö!

Uppdatera skidor och skidkläder kanske?

Vet inte hur skicket på mina skidor är. De har legat undanstoppade ett bra tag. Men det kanske räcker ta fram dem och tvätta av dem samt valla dem. Det är ju rätt dyrt att köpa nya. Dock måste jag köpa nya skidkläder! Den outfiten jag haft innan är ju verkligen out of date! Vill ju inte bara vara bekväm i backen, utan även snygg! Brukar satsa på en varm, skön och snygg skidjacka samt även ett par bra skidbyxor. Givetvis handskar och mössa med. Viktigt hålla sig varm om alla kroppsdelar.

Hitta en bra skidresa

Ska nog kolla av med mina vänner sedan kika lite på nätet för att se vilken skidort som kan vara bra att välja. Sälen är ju alltid trevligt, men får se vad det kan tänkas bli!

22 Nov 2021

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.