Trender i träning

Det är lite intressant med vad som är modern och inte modern, för det är inte bara om mode det handlar om. Det går även trender i annat. Som i träning. American College of Sports Medicine släpper till exempel varje år en lista på vad som trendar inom träning. En del saker är återkommande, som yoga och högintensiv intervallträning till exempel. Något sominte är med på deras lista är kosttillskott. Men har sett fler och fler som använder det, som till exempel de som finns på fitline.se. Vad som däremot finns på listan och som jag även sett på sociala medier det är att använda sig av teknologi när man tränar. Då handlar det om sportklockor, aktivitetsmätare, hjärtfrekvensmätare, GPS:er och mycket mer.

Bra att röra på sig

Grejen tror jag är inte att följa trender inom träning slaviskt. Man ska träna för att må bra och det ska vara kul att träna. Så man bör hitta en träningsform man trivs med. Då är det större chans att man fortsätter och inte bara slutar upp med det. Är det en träningsform man inte gillar eller som är för svår så är risken att man bara lägger av helt. Det finns ju så många olika saker att träna, så det är bara att testa sig fram för att se vad man själv känner att man tycker om att träna. Sen kan även den roligaste träningen vara svår att komma iväg till ibland när motivationen tryter, men det händer alla. 

 

6 Mar 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.