Trend i att bygga eget hus

Något som har blivit allt mer vanligt är att bygga sitt eget hus och då utforma det på exakt det sätt som man vill ha det. Det finns flera sorters husmodeller som man kan utgå från som bas om man vill eller så låter man en arkitekt rita upp det som man tänkt sig. Det finns flera hustillverkare som erbjuder båda delarna. Fördelen med husmodellerär dock att man vet att det får byggas. Det finns ju vissa byggregler att följa. Men det är något en arkitekt kan hjälpa till med också så sett. Att bygga ett hus är ju ofta något man bara gör en gång i livet. Då är det inte fel att få det exakt så som man vill ha det.

Fundera på tomten

För att bygga ett hus så måste du ju ha en tomt. Det är rätt viktigt att hitta rätt läge som du trivs med. Det finns idag flera olika sätt att köpa tomt på. En del hustillverkare kan hjälpa till med det. Annars går det att gå via en mäklare, eller kolla in ställen som Blocket och så vidare. Det är bra att skaffa tomten före du väljer hur huset ska byggas. Det är lättare att anpassa ett hus efter en tomt än att göra tvärtom. Så har du funderingar på att bygga dig ett eget hus, börja då med att leta efter en tomt som du känner passar dig. 

24 Aug 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.