Snygga silversmycken

 

Jag har hittat så snygga silversmycken online med bra priser och med så fin kvalitet. Jag älskar silver. Det passar till allt. De får mig att lysa, hur nu några smycken kan det? Oberoende om det stämmer eller inte, tycker jag att silversmycken klär mig. De kanske klär dig med? Varför inte prova? Jag fick tipset av en kompis, så nu för jag vidare det här.

Silversmycken för sommar

Har du gått hos en färganalytiker någon gång? Jag gjorde det för ett tag sedan. Det jag fick veta var att den här färganalytikern delar in folk efter den hudfärg man har, Enligt hennes färganalys var jag "sommartypen" och är man det passar man i turkos, i solgult, vitt, korallrött. Egentligen är det fel. Vi passar egentligen i alla färger, oavsett om na är vinter, vår, sommar eller höst. Men det vi passar i, mer eller mindre är nyanserna, det måste vara rätta nyanserna av de olika färgerna. Är man som jag, "sommar", passar man i kalla färger, pastellfärger - och silver. Det har faktiskt stämt för min del i alla fall. Ända sedan jag gjorde färganalysen har jag hittat färger som passar mig, inklusive smycken som passar mig.

Färgerna går efter årstider

Enligt den här färganalysen delas man in i årstidsfärger, är man vinter, passar man i varma färger med mycket drama. Ungefär som Snövit; man har ljus hy, men mörkt hår och passar i eldrött, becksvart, kritvitt. Är man höst, passar man i alla jordiga färger, som rostbrunt, höstlövsorange, mossgrönt och senapsgult. Är man vår passar man i gult, aprikosfärgat, ljusrött, ljusgrönt och ljusblått. Vilken årstid är du?

15 Jul 2017

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.