Skönt med hjälp vid flytt

När det är dags att byta bostad, flytta från ett ställe till ett annat, så är det en hel del saker som ska göras. Dels ska du ju packa alla dina saker, sedan ska de transporteras från punkt a till b. Utöver det så ska du se till att flytta eller byta abonnemang, ändra adress, samt se över försäkringarna. Därtill kommer det flyttstädning. Det är inte fel att anlita hjälp för vissa delar, som kanske flytthjälp eller städhjälp. Flyttstädning i Mölndal hittar du på Flyttstädmölndal.se. Sedan kan du givetvis även boka flyttstäd i Kungälv om det är där du bor. 

Packa på bra sätt

Att packa dina saker är inte alltid det lättaste. Se till så att du har många kartonger hemma, det går alltid åt fler än vad du tror. Sedan är det bra att även ha gamla tidningar eller bubbelplast, för att vira in ömtåliga saker i. Packa inte heller dina lådor allt för tunga. Det kommer inte vara så kul att försöka bära dem. Inte heller flyttgubbar uppskattar allt för tunga saker. 

Planera

När du får datumet du kan flytta in i nya bostaden, då kan du börja planera för när det är dags att börja packa, samt boka in eventuell flytthjälp och flyttstädning. En god planering underlättar och gör din flytt snabb och smidig då den dagen kommer. Om du väljer att städa själv är det även bra att planera det och använda dig av en bra checklista. 

2 Aug 2020

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.