Skönt att njuta av naturen på flera sätt

yoga ute i naturen

Jag kan njuta en hel del av att vara ute. Det kan vara att sätta mig och meditera, göra yoga, eller bara vara. Det kan vara att promenera, träna eller att leta svamp och bär. Just friluftsliv är bra för alla. Det finns ju en hel del att göra där ute. Den som är ute mycket och kanske jagar, den kan köpa ett mörkersikte så väl som en åtelkamera på Handladigitalt.se. Sen finns det även kikare och annat bra för den som bara vill studera djur och kanske inte skjuta dem. Att vistas i naturen har många positiva effekter på hälsan. Dock är det inte alla som tar det steget. Många sitter kvar framför datorn eller telefonen istället.

Ta dig ut!

Det  viktiga är inte vad man gör, utan att man tar sig ut. Naturen, skogen och att få vara ute i friska luften är bra för alla. Ju tidigare ålder man startar i, desto bättre. Så har du barn, se till att lära dem att tycka och och respektera naturen på ett bra sätt. Det finns ju många bra aktiviteter för barn, som scouter, Mulle, och massa andra bra saker. Kolla in Friluftsfrämjandets sida. 

Vår natur är perfekt att vara ute i oavsett årstid. Våren med dess grönska, sommaren med dess värme, hösten med de fina färgerna och vintern med snön. Så se till att njuta av vår svenska natur och det året om!

25 Aug 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.