Skippa hår permanent

Nu på sommaren vill man kunna bära bikini, och då vill man verkligen inte att något oönskat hår tittar fram på ställen man inte har lust att nämna. Jag säger bara bikinilinje! Blä. Då går jag till Leilas hudvårdsklinik, som har permanent hårborttagning i Stockholm. Det är så praktiskt att gå dit och de tar de hand om allt. Då slipper jag bry mig för resten av sommaren.

Bikinilinjen viktig för mig

För mig handlar bikinlinjen om smak och att ta hänsyn till andra. Det är osmakligt att låta hår växa där. Precis som man är noga med att inte lukta svett, är det viktigt att se snygg ut i bikini. Det är är givetvis inte det viktigaste men jag tycker det är viktigt att man tar hand om mig själv och mitt yttre. Inte bara för utseendets skull. På Leilas hudvårdsklinik har de olika hårborttagningsmetoder och hudvård, skönhetsvård och massage.

Shopping på sommarrean

Det finns så många snygga bikinis den här säsongen och jag har varit och shoppat på sommarrean som just nu pågår. Det finns så mycket snyggt ute i affärerna just nu; toppar, byxor, klänningar... för att inte prata om väskorna. Jag är tokig i väskor och skor. Det finns snygga sandaletter (sandaler med klack). Jag som är kort vill helst ha högklackat. Det är snyggast så. Den som är rik har bara Jimmy Cho eller Manolo Blahnik skor i sin garderob, men jag gillar att ha blandade skor. Både märkesskor och dem utan märke. Då får man en mer varierad skogarderob. Hur gör du?

22 Jul 2017

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.