Ska bli skönt med spa weekend

spa weekend

Vet ni, jag har bokat in att åka på en spa weekend. Jag ska åka till Sätra Brunn. Jag har inte varit där innan, men det var en kompis till mig som rekommenderade det. Så nu ska jag, hon och två tjejer till åka dit tillsammans. Läste på deras sida att de har en hel del att erbjuda i sitt spa. Det finns flera pooler, bastu, gym, relaxavdelning, solarium med mera. Sedan ska det även finnas en servering i anslutningen till spaavdelningen. Vi bokade in deras paket med weekend. I detta så ingår det en massa trevliga saker. Bland annat då så klart entré till spaavdelningen. Boende, badrock, en spabehandling på 25 minuter, ett spa-kit och en tre-rätters middag. Samt en frukost på söndagen. 

Ska bli skönt koppla av

Det ska bli riktigt skönt att få komma bort lite, slappna av och koppla av. Funderar på om det även går att lägga till fler spa behandlingar utöver den som ingår, men det borde ju göra det. Jag älskar ju att få olika behandlingar och massage och sånt. Ska bli mysigt med att resa bort med mina tjejkompisar. Det var ett tag sedan vi samlades alla fyra. Förr umgicks vi väldigt ofta, men livet har kommit lite emellan. Då är det ju perfekt att åka bort tillsammans på detta sättet. Ser verkligen fram emot att få åka på detta. Tror att mina vänner känner det samma. Tror att vi kommer få en fantastisk helg.

5 Oct 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.