Rensa avlopp och sånt

Nu har jag slitit hela dagen, känns det som. Sedan jag flyttade i min egen bostad, har jag bestämt mig för att klara allting själv, och inte ringa mina föräldrar. Jag vet att de bara väntar på att jag ska ge upp och ringa dem och be dem komma hem till mig och be dem ta över. Men jag tänker inte bjuda dem på det. Så jag står här i badrummet med telefonen i högsta hugg, och pratar med min bästa kompis i stället. Det har nämligen blivit stopp i avloppet och jag har ingen aning om hur man gör för att lösa det.

Ta kontakt med en rörmokare

Min kompis säger att jag ska ringa en rörmokare. På en söndag? Seriöst? Det kommer att bli mer än dubbelt så dyrt. Nä, det här tänker jag fixa själv. Det sa jag till min kompis i telefonen. Hon svarade med att sända mig en länk om hur skötsel av avlopp går till. Och, ja, nu fick jag veta vad det berodde på, att jag har slängt en massa saker i diskhon och badrumshon. Men hur den vetskapen skulle hjälpa mig, det fattade jag aldrig. Däremot hjälpte faktiskt ett recept jag hittade på den sajten. Man blandar bakpulver, ättika och vatten. Och efter det försvann den äckliga proppen! Wow - säger jag bara. Vilken bra sida! Efter det här tänker jag inte slänga någonting i mina hoar, eller toastol eller något annat avlopp. Jag kommer att bli så ordentlig så! Så det så! Hej, hej!

26 Jul 2017

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.