Mobilen är alltid med ut

lyssnar på musik i mobilen

Oavsett om jag tränar eller är ute bara och njuter av solen eller om jag är iväg med vänner, så har jag ju alltid med mig mon mobiltelefon. Har insett nu att jag nog måste investera i ett nytt mobilskal. Det mobilfodral jag har idag, det är rätt så slitet, det har börjat spricka. Så jag har kikat lite på nätet och sett att det finns snygga mobilfodral hos Bjornberry. Det finns mobilskal till Samsung så väl som det finns appleskal och fodral för iPhones. Jag har ju en iPhone, så det får ju bli ett skal eller fodral till den.

Vad för modell ska man satsa på?

Det finns ju del mobilskal och dels mobilfodral. Det är ju skillnad på dessa i utseende. Skal är ju det man sätter bak på telefonen och fodral, ja då blir det som en slags väska runt. Det heter ju ofta plånboksfodral, då man kan ha kort och andra saker med i det. Det är nog ett sånt jag ska köpa. För det är vad jag har nu. Tycker det är smidigt att kunna ha med körkort och bankkort på ett och samma ställe faktiskt. 

26 Apr 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.