Jag gav en led strålkastare till pappa i present

Idag unnade jag mig nya lampor till lägenheten, det blev 3 stycken snygga spottar till köket och sedan köpte jag även en lampa i present till pappas garageuppfart. Jag kan egentligen ingenting om belysning men har hört att led belysning är det som ska vara bäst. Efter att jag rådfrågat  min underbara vän Philip så kände jag att det något högre priset jämfört med låg energi lampa troligtvis var värt det i slutändan. Det som jag tycker är fantastisk med led belysning är att lamporna inte har något kvicksilver i sig och är mindre skadliga mot miljön på grund av lägre koldioxidutsläpp. Pappa är inte så bortskämd med ljuset direkt, då han använder en halogen strålkastare som knappt lyser. Valet föll därför på en led strålkastare med en låg effekt på 30W. Kan ni tänka er att led strålkastarenlyste mer än pappas gamla 250W halogen lampa?.

Många av mina läsare kanske inte tycker detta är något anmärkningsvärt men jag blir väldigt imponerad av detta.

En butik som jag vill rekommendera till mina läsare

Jag handlade strålkastaren hos butiken Ljusgiganten.se som har väldigt fina produkter till både hus, fordon och vildmark. Jag passade på att även köpa mig en pannlampa som jag kan använda under mina löpturer i skogen, jag joggar väldigt mycket och belysningen är allmänt dålig på de stigar jag springer längst. Enda sedan jag köpte pannlampan så har jag blivit smått manisk kring belysning och lampor har börjat fascinera mig i en allt större utsträckning.

15 Aug 2017

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.