Hur blir man av med mörka ringar under ögonen?

De mörka ringarna och påsarna under ögonen är något som många drabbas av. Det gör tyvärr att man inte ser särskilt pigg ut. Det finns olika orsaker till att man kan få dessa påsar och mörka ringar varav en orsak är vitaminbrist och sjukdom.

Problem med påsar under ögonen, svullnad, puffighet och mörka ringar är ganska så vanligt. Det kan komma av ärftlighet, dålig sömn eller ålder. Men det finns hjälp att få. Det finns bland annat olika produkter, från olika ställen, läs mer här om ett av dem.

Saker att göra mot det

Många upplever att gurkskivor eller urkramade, kalla tepåsar med kamomillté har en dämpande effekt på svullnaden. Så testa det. Sedan så sägs det enligt studier att något som kan förvärra problemen är mycket koffein och en sockerrik kost. Därmed är det bra att äta så allsidigt och nyttigt som möjligt och dra ner på både socker och drycker som innehåller mycket koffein.

Drick mycket vatten, minst åtta glas per dag.

Sedan var det detta med sömnen, för lite eller för mycket kan ge påsar och mörka ringar under ögonen. Så ta reda på hur många timmars sömn behöver du – sex, åtta eller mer? Du måste se till att din kropp får de timmar som den behöver, inte mer, inte mindre. 

Sedan som sagt finns det krämer och annat som även det kan vara bra för att motverka, dessa kan du teesta med. 

 

16 Oct 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.