Hår och annat stuff

Det är väl ingen hemlighet att mitt hår betyder väldigt mycket för mig.- De som känner mig vet att det är så. Jag funderar ganska konstant på vilken frisyr jag vill ha. Vilken hårfärg jag passar i. Håret är som en accessoar, något som ska passa resten av min outfit. Det viktigaste för mig är att ha så långt hår som möjligt. Det gör att jag kan variera det i tusentals frisyrer, precis som jag vill. Skulle jag raka bort håret skulle jag känna mig mer naken, än när jag faktiskt är naken. Konstigt, eller?

Vilken hårfärg passar mig?

Jag har inte hittat ännu en enda frisör som jag vill gå till. Däremot har jag flera olika. Ibland väljer jag lite olika utifrån vad det är jag ska göra med håret. Ska jag färga det, går jag till en, som jag vet är duktiga på färgning. Ska jag bara toppa det, går jag till en annan, som är billig. Det är ju inte så viktigt då, om de har skills, eller inte, huvudsaken är att det inte kostar skjortan. Ska jag bara lägga upp det (till någon bal, eller en anställningsintervju till exempel) då går jag till en tredje och så vidare. Är du osäker på vart du ska gå för att få den bästa frisyren finns en hemsida du kan kolla in. Söker du en frisör i Stockholm kan du kolla in Timecenter.se. Den är bra eftersom du får recensionerna om dem på ett och samma ställe.

Har färgat det i Peach

Jag har färgat håret i Pastel Rose, eller Peach. Eller det var itne jag som färgade det förstås, utan min frisör, som jag väljer att inte nämna, men de är väldigt duktiga och får precis till det som jag önskar det. Och färgen? Jag bara älskar färgen. Hur ska du färga ditt hår?

20 Jul 2017

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.