Blekning av tänder kanske vore något?

Även om man sköter tänderna på allra bästa sätt så blir de ju med åren en del missfärgningar på dem. Det kommer ju av te, kaffe, tobak och andra saker man äter och stoppar i munnen. Som tur är så kan man ju göra något åt detta. Det genom tandblekning. Vita tänder genom tandblekning är enkelt att få. Dels kan kan så klart gå till tandläkaren men sedan finns det även flera sätt att göra det på själv. Det finns ju olika kit och medel att köpa hem som är enkla att använda. Så det funderar jag på att göra, köpa hem ett sånt paket alltså. Det vore trevligt att få lite vitare tänder nu tycker jag.

Shoppingresa på gång

Jag har förresten planer på att åka iväg på en shopingresa till Tyskland snart. Det finns rätt många bra butiker där. Då är det buss och båt som gäller och det är i ett par dagar man är i väg. Det är jag och tre vänner som bestämt att vi ska åka på detta. Det ser jag fram emot, då det är snart vi drar iväg. Det blir ju även samtidigt som en liten minisemester kan man säga. Passa på att fylla upp garderoben för hösten känns ju rätt bra att göra. Alltid kul att ha nya plagg när det kommer en ny säsong så att säga. Så det är vad jag har planerat att göra nu inom kort, utöver då att bleka tänderna.

6 Aug 2019

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.