Alla frisörer på samma plats

Jag har hittat världens bästa sida på internet. Om du söker en sida som har samlat alla frisörer på en och samma plats, kan du kika på den här sidan; Timecenter.se. Det kan vara svårt om man är ny i Stockholm att hitta rätt frisör. Jag vet inte om du har haft det som jag, svårt att hitta en frisör som gör precis som du önskar. Ibland har det blivit för kort, för långt, för snett eller för lite. Hittar man en rätt frisör är det guld värt.

Håret känsligt för flest

Håret har blivit en viktig "accessoar" - om man nu kan kalla det så. Det är ju inte det, egentligen, men håret säger en hel del om dig. Titta på det, andra gör det nämligen. Det talar om du är en person som bryr dig om ditt yttre, vilken stil du har. Det signalerar till andra vem du är. För mig har det alltid varit viktigt att behålla mitt långa hår. Med långt hår kan du göra så mycket mer än om man har kort hår. Jag tycker det är så snyggt med kort frisyr, men då är man bunden till det korta håret. Med långt hår kan du ha en frisyr som får bort håret runt ansiktet, vilket gör att en lång frisyr är att föredra.

Fick en härlig färg senast

Jag älskar verkligen min nya färg. Det är svårt att veta vilken nyans man passar i, men med min nuvarande frisör är det inte svårt. Jag litar verkligen på henne. Hon vet vad jag vill ha och vad som passar mig, det gör inte alla. Jag har varit med om frisörer som verkligen har förstört håret. Då får man bara genomlida det hela och låta håret växa ut. Plus att man aldrig mer går dit. Så ska du inte ha det. Kolla vad andra säger om frisören innan du går dit, och testa. Lycka till!

12 Jul 2017

Kläder, mode, färg och form

 

 

Välkommen till denna trendorienterade lilla blogg. Här talar vi om färg, form, kläder, accessoarer och sådan som är härligt. Jag som skriver denna lilla blogg är en levnadsglad, yogautövande, klädälskande tjej i tidiga 20-åren och jag behöver en kanal där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Mycket av bloggens fokus ligger på kläder och uttryck i olika former, så du som gillar sådant får gärna stanna kvar en stund och kanske lämna en liten kommentar.

Tidigare skrevs denna blogg av Louise, men henne hittar du numera istället på karolinalouise.se.