Stor och snygg

Har man en stor och snygg pojkvän som jag har, är det tyvärr inte lätt att hitta snygga kläder. Konstigt! Eller hur? Det måste ju rimligtvis finnas allt fler som drar större storlekar, men snygga kläder för stora män, som mäter mer än 2 meter är tydligen sällsynt. Vi har gått i så många affärer. Han har fått prova jeans, shorts, skjortor, tröjor, kostymer (!) som bara går till halva hans armar, ben och mage. Det är en riktig skandal! Hur tänker klädeshandlarna? De har ju bara medelstorlekar.

Hittade en på nätet

Vi hittade efter tips, en klädesaffäre för stora kläder på nätet. Det är inte så mycket för feta, som för långa män. Här kan man hitta snygga kläder i stora storlekar. Här finns snygga kostymer, tröjor, träningskläder, kostymer, sportkläder och arbetskläder. Det är välbehövligt. De har till och med storlekar i 2XL-8XL och jeans i storlekar W40-W70. Så man kan vara trygg med att hitta sin storlek här.

Finns bra priser på nätet

Just nu är det rea och flera kläder kostar mindre än hälften av det ursprungliga priset. Här finns kläder för alla väder, som ordentliga regnkläder, skidjackor, linnen och jaktkläder i bra material. Här finns reflexvästar så min älskling syns när han är ute i mörkret och jobbar.

28 aug 2017