Röka - men mer hälsosamt

Jag antar att det är fler än jag som känner för att röka när man är ute och festar, vilket inte händer så ofta, men när man är ute, känns det bra med en cigarett efter några glas vin. Då är det bra att inte röka. Egentligen. Men om man nu är så sugen - och alla andra röker ju? Då kan du göra som jag, ta fram e-cigaretten. Den brukar alltid impa på folk, och det är ofta jag får frågor om den.

E-cigaretten bättre än vanlig

Med en e-cigg får du varken tjära, kolmonoxid eller arsenik i dig. Ja, arsenik. Cigaretter är rena giftet. Med en e-cigg får du i dig nikotin (det vill ju alla rökare) men slipper de andra giftiga ämnena. Bäst är ju att sluta röka helt och hållet, men det är svårt. Med en e-cigg kan du lättare sluta röka, för då kan du trappa ned stegvis. Börja först och köp hem en e-cigg. Lättast gör du det på www.eqcigs.se. Där kan du köpa både en e-cigg, en laddare och nikotin-juice. Sedan är det bara att röka, men med en e-cigg. Då vet du att du får mindre antal gifter i dig.

Trappa ned med e-cigg

När du väl har en e-cigg är det lätt att helt sluta köpa hem cigaretter. Du har din e-cigarett och behöver bara ladda den och fylla med nikotin-juicen. Du sparar pengar, om inte annat, och samtidigt får du inte i dig de andra giftiga ämnena. Bra va?

10 jul 2017