Härlig afterwork - med tapas

Häromkvällen var jag på en så trevlig afterwork med mina jobbarkompisar. Vi var på en mysig restaurang med tapas i Stockholm. Så kul vi hade, flera shots blev det också. Kanske för många... Det jag minns av kvällen var att det var så gott med spanska smaker och så kul. Vi dansade hela natten, om jag minns rätt. Åtminstone kom jag hem tidigt den dagen. Tidigt på morgonen alltså.

Stor shoppingdag

Dagen efter var jag och shoppade. På lönedagen, alltså. Snart har jag inga pengar kvar, och för mycket av månaden kvar. Suck, jag borde ha utbildat mig till ekonom, så jag hade lärt mig hur pengarna räcker hela månaden. Men jag gjorde några riktiga kap. På rean, som vanligt. Det finns så många snygga toppar, med volanger, med spetsar, för att inte prata om så många klänningar. De är korta i år. Går knappt över stussen. De är snygga, ser nästan ut som ballongklänningar. Jag kunde inte låta bli att köpa några. Och skor, så många snygga sandaler med klack. Ser nästan ut som Jesussandaler med klack. Så snygga.

Ballerinaskor är inne

Dessutom hittade jag guldiga ballerinnaskor. Och svarta sandaler, rosa pumps, med låg klack. Så snygga till mina jeans. Sedan hittade jag flera snygga väskor av ett visst amerikanskt märke. Alla hans väskor är så snygga. Han har snygga mobilfodral också. Och toalettväskor. Det finns för mycket, snart är jag bankrutt...!

26 jul 2017